reede, 18. oktoober 2013

Lillkapsas juustukastmes


Kapis üks suur lillkapsapea. Mida küll sellega peale hakata? Tuhlasin veidi Toidutares ja leidsin selle lihtsa retsepti.  Tavaliselt mulle enda tehtud toidud väga ei maitse, sest valmimise käigus söön juba pooled produktid ära ja isu täis. Kuid see... see oli tõesti hea. Julgen soovitada, eriti juurikasõpradele :)



Vaja läheb (2le):

250 gr lillkapsast

Kaste:
1,5 spl nisujahu
3 dl piima
1,5 dl riivjuustu (mina kasutasin juustukuubikuid ürtidega, tükeldasin ära)
Sool
Must pipar
Roheline sibul

Valmistamine

Kuumuta kastrulis/potis jahu ja sega veidikese piimaga. Seejärel lisa ülejäänud piim ning keeda segades mõned minutid. Lisa juust, sool, pipar ning kuumuta segades veel mõned minutid. Ära keema lase.

Jaga lillkapsas õisikuteks ning keeda neid soolases vees  7-10 minutit.  Kalla lillkapsastelt üleliigne vesi või nõruta sõelal. Pane keedetud kapsas uuesti potti, kalla peale juustukaste ning lase korraks veel soojaks minna.





Serveerides puista peale hakitud rohelist sibulat.

Mina lisasin veel ka singitükke, et veidi toekam oleks.




0 10:

Postita kommentaar

Kommentaarid, soovitused ja soovid on teretulnud!
...........................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................

© Liz&Kätlin, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena