teisipäev, 2. oktoober 2012

Ricotta- pannkoogid

Need pannkoogid on ühed parimad, mida ma siiani saanud olen. Nii mõnusalt mahlased, õhulised ja maitsvad. Ühtlasi on ka see üks tervislikum variant pannkookidest, sest tainas on valmistatud osaliselt ricotta kohupiimast. Ideaalsed, et rõõmustada oma pere sügisesel pühapäeva hommikul. Suureks plussiks saab ka seda pidada, et valmivad imekiirelt. Selle koguse tegemiseks läheb aega vaid umbes pool tundi.



Vaja läheb:

2 muna
250 gr ricotta-pastat (kasutasin Piimameister Otto)
1 dl piima
2 spl suhkurt ( kui sa magusaid pannkooke ei armasta, siis pane 1 spl )
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
õli praadimiseks

Serveerimiseks: mesi, mõni hapukam moos, vanilljäätis

Valmistamine:

Eralda munakollased valgetest. Sega munakollased ricotta ja piimaga. Sega omavahel kuivained ning lisa piimasegule. Vahusta munavalged kõvaks vahuks ja sega ettevaatlikult taina hulka. Küpseta pannkoogid pannil õlis mõlemalt poolt kuldkollaseks.


0 10:

Postita kommentaar

Kommentaarid, soovitused ja soovid on teretulnud!
...........................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................

© Liz&Kätlin, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena