esmaspäev, 2. märts 2015

Tumepruunist blondiks, blondist roosaks/lillaks





NB! Käesolev postitus ei ole sponsoreeritud ega  professionaalne nõu, vaid minu enda kogemus. 


1. Plaatina blondiks! Minu jaoks töötab hästi Syoss 9-5, teised värvid teevad mind kollaseks. 
NB!Kui su juuksed siiski lähevad kollaseks, siis roosa värv seda ära ei kata, vaid kollakas toon kumab läbi roosa - pole just kõige ilusam tulemus.

2.1 Roosaks! Mina ostsin Tradehouse'ist Sensido  ammoniaagivaba tooniva palsami. 9.90€, Magneta (roosa). Soovitan osta ka suure tavalise juuksepalsami, sest toodet kulub palju.



2.2 Vala kaussi (millest sul kahju ei ole) juuksepalsamit (tavalise juuksevärvi kogus) ja sõltuvalt sellest, kui intensiivset värvi sa soovid, lisa tooniv palsam ja sega korralikult värv ühtlaseks.
NB! Arvesta sellega, et see värv, mis sul kausis on, ei jää su juustes nii tume ja mida heledam roosa su juustes on, seda kiiremini see pesuga maha kulub. 
2.3 Värvi kanna pähe kinnastega!!! Mina hoian palsamit peas kuni tund aega.


3. Lillaks! Lillaks läksin ma õige kogemata: ostsin vale blondeerija ja juuksed muutusid ülikollaseks. Et kollast ära saada, ostsin hõbepalsami/tooniku vms, mis maksis reaalselt max 3€.


Korki mahakeerates ehmatasin ära, kui lilla toode oli, niiet segasin selle samamoodi palsamiga nagu ülalpool mainitud. 

Õnnetusena valminud lilla pea hakkas mulle minutilise ehmatuse järel meeldima ja järgmised kolm kuud värvisin juba sihikindlalt enda juuksed lillaks. Seda pean küll ütlema, et pestes ei tule värv maha vaid lähebki halliks.
Spontaanselt olen lillaks värvitud juuste hulka roosat värvi lisanud, otse potskust ja sõrmedega läbi juuste.



Nipp: Tee suuremat sorti värvimixi (palsam+ tooniv palsam), vala see mõnda potskusse ja nii saad duši all käies oma juuksevärvi värskendada.
Liz

0 10:

Postita kommentaar

Kommentaarid, soovitused ja soovid on teretulnud!
...........................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................

© Liz&Kätlin, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena