pühapäev, 16. september 2012

Paneeritud suvikõrvits

Väike vahelduse hommikumenüüsse kui igasugused pudrud, võileivad ja pannkoogid on maitsemeele juba ära tüütanud. Minule maitses! Valmistasin neid kahe portsjoni jagu ning tulemus oli see, et sõin need kaks portsjonit ise ära.
Vaja läheb:
Suvikõrvits
Riivsai
Muna
Jahu
Sool
Õli praadimiseks


Lõika suvikõrvitsast vastavalt sööjate arvule parajad viilud. Määri need soolaga ja pane umbes veerand tunniks köögipaberil kuivama. Nii tuleb üleliigne vesi välja ja lõpptulemus on parem!


Löö muna lahti. Pane taldrikule valmis riivsai ja jahu. Kata suvikõrvitsa viil kõigepealt jahuga, siis kasta muna sisse ja seejärel kata suvikõrvits üleni riivsaiaga. Prae eelnevalt õliga soojendatud pannil viile senikaua kuni on mõlemalt poolt saavutanud ilusa kuldse jume.


Mina sõin pannil röstitud leiva ja majoneesi-hapukoore-ketsupi kastmega. Nii mõnus oli. Võid ka serveerida suvikõrvitsa viile iseseisva roana või siis riisiga, makaroniga, kartuliga. Maitse asi!

Piltide kvaliteet jätab soovida. Unustasin oma fotoaparaadi külapeale ja pidin SOS korras mobiiltelefoni kaamerat kasutama. Vabandan!

0 10:

Postita kommentaar

Kommentaarid, soovitused ja soovid on teretulnud!
...........................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................

© Liz&Kätlin, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena