Kogus: neljale
Vaja läheb:
500 g makaronesoola
2 munakollast
50 g riivitud parmesani (ja veel veidi serveerimiseks)
1 - 2 dl 35% rõõska koort või piima ning oliivõli
1 väikest sidrunit (mahl ja riivitud koor)
1 sl võid
hakitud värsket peterselli, basiilikat
Valmistamine:
1)Keeda pasta keevas soolases vees (lisasin ka törts oliivõli vette)
2)Löö munakollased kaussi, klopi kahvliga lahti
3)Lisa riivitud parmesan, rõõsk koor (või piima+ oliivõli), sidrunikoor ja -mahl ning klopi ühtlaseks
5)Lisa või ning sega hoolega, et kogu pasta oleks kergelt võiga koos.
6)Poti all võiks pliit küdeda
7)Siis lisa sidrunikaste ja sega läbi- ära muretse, kuum pasta küpsetab toore munakollase läbi
8)Serveeri pasta, lisa hakitud petersell ja basiilik ning puista peale riivitud parmesani
Mina serveerisin juurde veel ciabattat
0 10:
Postita kommentaar