laupäev, 8. september 2012

Sidrunipasta

Ülilihtne pastaroog, mille ''leiutas'' tuntud Nigella, keda aeg-ajalt teleekraanidel ikka näha saab. NB! Ära sidruniga üle pinguta, sest sel on väga tugev maitse. Kui sidrunit on liiga palju, hakkab pasta vastu.


Kogus: neljale

Vaja läheb:

500 g makarone
soola
2 munakollast
50 g riivitud parmesani (ja veel veidi serveerimiseks)
1 - 2 dl 35% rõõska koort või piima ning oliivõli
1 väikest sidrunit (mahl ja riivitud koor)
1 sl võid
hakitud värsket peterselli, basiilikat


Valmistamine:


1)Keeda pasta keevas soolases vees (lisasin ka törts oliivõli vette)


2)Löö munakollased kaussi, klopi kahvliga lahti
3)Lisa riivitud parmesan, rõõsk koor (või piima+ oliivõli), sidrunikoor ja -mahl ning klopi ühtlaseks


4)Kurna pasta hoolega ning pane tagasi potti
5)Lisa või ning sega hoolega, et kogu pasta oleks kergelt võiga koos.
6)Poti all võiks pliit küdeda
7)Siis lisa sidrunikaste ja sega läbi- ära muretse, kuum pasta küpsetab toore munakollase läbi
8)Serveeri pasta, lisa hakitud petersell ja basiilik ning puista peale riivitud parmesani


Serveeri kohe.

Mina serveerisin juurde veel ciabattat

0 10:

Postita kommentaar

Kommentaarid, soovitused ja soovid on teretulnud!
...........................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................

© Liz&Kätlin, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena