reede, 6. juuli 2012

Kama astelpaju müsliga


 Kindlasti üks parimaid vahepalasid kuumal suvepäeval !

 
250 ml keefiri
1 tl astelpaju müslit
2 kuhjaga teelusikat kamajahu
2 tl suhkurt ( või maitse järgi)

Vala keefir suuremasse tassi või kaussi ja sega hulka astelpaju müsli, kamajahu ja suhkur. Sega.
Soovi korral võid lisada ka värskeid marju aiast või metsast.
NB! Parim külmalt.

Kindlasti tekib paljudel küsimus: ”Mis asi on astelpaju müsli ja kust seda saab? ”
Astelpalju müsli on pulbritaoline lisand külmadele toitudele. 
Äärmiselt vitamiinirohke ja tervislik. Mina sain seda Pärnust Hansapäevadelt. Usun, et sellist kraami leidub ka suuremates kaubanduskettides ja võibolla isegi turult. Kes otsib, see leiab!


0 10:

Postita kommentaar

Kommentaarid, soovitused ja soovid on teretulnud!
...........................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................

© Liz&Kätlin, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena