Kindlasti üks parimaid vahepalasid kuumal suvepäeval !
250 ml keefiri
1 tl astelpaju müslit
2 kuhjaga teelusikat kamajahu
2 tl suhkurt ( või maitse järgi)
Vala keefir suuremasse tassi või kaussi ja sega hulka
astelpaju müsli, kamajahu ja suhkur. Sega.
Soovi korral võid lisada ka värskeid marju aiast või
metsast.
NB! Parim külmalt.
Kindlasti tekib paljudel küsimus: ”Mis asi on astelpaju
müsli ja kust seda saab? ”
Astelpalju müsli on pulbritaoline lisand külmadele
toitudele.
Äärmiselt vitamiinirohke ja tervislik. Mina sain seda Pärnust
Hansapäevadelt. Usun, et sellist kraami leidub ka suuremates kaubanduskettides
ja võibolla isegi turult. Kes otsib, see leiab!
0 10:
Postita kommentaar