reede, 6. juuli 2012

Värske kartul kodujuustu kastmega

Lihtsalt hämmastav kui hästi võib üks nii lihtne söök maitseda. Ja mis kõige peamine- oma koduaia saadustest. Värske, tervislik, maitsev!!!

Kõigepealt pese kartul. Pane külma vette ja pliidile keema. Lisa soola. Keeb umbes pool tundi.
Kui kartul on pehmeks keenud, kurna ära ja lisa tilli ning lase kaane all pliidil veel tõmmata veidi.
Salati valmistamiseks lõika erinevad värsked aiasaadused(kurk, roheline sibul, till, tomat, lehtsalat) kaussi.  Lisa vastavalt maitsele ja kogusele kodujuustu ja hapukoort. Maitsesta soolaga. Mina panin 300gr kodujuustu, aga mida rohkem seda uhkem! :)


Kõrvale tegin praeahjus vinkusid. Jah, just praeahjus, mitte mikrokas. Maitse vahe on mitmekordne. Praeahju vinkud maitsevad palju-palju paremini.













0 10:

Postita kommentaar

Kommentaarid, soovitused ja soovid on teretulnud!
...........................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................

© Liz&Kätlin, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena