kolmapäev, 25. juuli 2012

Patused suhkrukringlid

Pikalt ma siin muljetama ei hakka, sest sõnud polegi tarvis. Vahest ei suuda ära imestada, kuidas millestki nii lihtsast saab nii lihtsalt valmistada midagi kiiret ja maitsvat ! Need öised suhkrukringlid valmisid kõigest 45 minutiga.


Vaja läheb:
0.5 kg lehttaigen
Suhkur
Või



Mina kasutasin Cristella lehttainast kuna see ilusti juba ära rullitud. Ainult ülessulatamise vaev jääb. 
Niisiis, keri lehttainas lauale lahti ja jaga kaheks pooleks. Määri kummalegi poolele võid ja pane vastavalt soovile peale suhkurt. Kui oled kaneeli sõber siis võid ka seda hulka visata.
Hakka tainast mõlemalt poolt rullima kuni keskele kokku. Toimi mõlema poolega samamoodi.


Lõika rullist endale meelepärase suurusega tükid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Mida suuremad lõikad, seda kauem tahavad küpseda.
Mina küpsetasin sellise suurusega suhkrukringleid 200 kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Parim soojalt ja kõrvale tass külma piima :)


0 10:

Postita kommentaar

Kommentaarid, soovitused ja soovid on teretulnud!
...........................................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................

© Liz&Kätlin, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena